Despre

second_oag

 

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Universitatea TIBISCUS Timișoara și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș, derulează în perioada martie 2014 – septembrie 2015 proiectul PROJOB – ”Măsuri active de stimulare a forței de muncă în Regiunea de Vest”- POSDRU/131/5.1/G/125380.

Proiectul vine în sprijinul a 288 de persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive și șomeri din Zona de Vest, din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

Se oferă gratuit: informare, mediere, consiliere/orientare profesională, mediere pe piața muncii, sprijin pentru angajare și menținerea unui loc de muncă, asistență în demararea unei afaceri, cursuri de calificare/recalificare, cursuri de inițiere.

CURSURI DE INIȚIERE: competențe informatice, limbi străine – engleză, competențe civice și sociale, antreprenoriat,

CURSURI DE CALIFICARE: lucrător în comerț, manichiură, pedichiură, infirmier, agent pază și securitate, lucrător în alimentație, ajutor bucătar, curs confecții textile/tricotaje, curs finisor în construcții, alte cursuri.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenție 5.1. – “ Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare ”. Valoarea totală a proiectului este de 2.161.100,00 lei, din care valoarea contribuției FSE este de 1.927.268,98 lei, valoarea contribuției de la bugetul național este de 190.609,02 lei, iar contribuția proprie a beneficiarului de grant este de 43.222,00 lei.

 

Fundația Serviciilor Sociale Bethany este o organizație non-guvernamentală și non-profit care urmărește îmbunătățirea vieții persoanelor dezavantajate, în special copiilor și a familiilor oferind servicii sociale și promovând practice profesioniste în asistența socială.